Uitbreiding openingsuren en toegangscontrole in Campusbibliotheek Diepenbeek

Op vraag van StuRa en heel wat individuele studenten, zal Campusbibliotheek Diepenbeek met ingang van 1 juni 2015 's morgens een kwartier vroeger de deuren openen (om 8u30 i.p.v. om 8u45). Daarnaast zal de bibliotheek op vrijdagavond, net zoals op de andere weekdagen, tot 22u geopend zijn (en dus niet langer om 17u30 sluiten). De eerste maatregel is permanent van aard; de tweede maatregel is een test om na te gaan of dit aanbod op vrijdagavond succes kent. Zo ja, dan zal dit aanbod in de toekomst (en zeker in blokperiodes) hernomen worden.
Ook tijdens de tweede zittijd in augustus zal Campusbibliotheek Diepenbeek haar openingsuren maximaliseren. Vanaf 17 augustus 2015 wordt de zomerregeling opgeschort en zal de bibliotheek op haar normale dienstregeling (met erg ruime openingsuren) terugvallen.

Opgelet! Door de toenemende drukte tijdens de examenperiode is Campusbibliotheek Diepenbeek genoodzaakt om studieplekken voor te behouden voor studenten en medewerkers van UHasselt. In de maand juni moet een geldige studenten- of personeelskaart zichtbaar op tafel gelegd worden. Wie geen kaart heeft, moet zijn werkplek vrijgeven. De medewerkers van de bibliotheek doen geregeld controles.