UHasselt studenten en personeel automatisch lid van Bibliotheek Hasselt Limburg

Dankzij een samenwerking tussen de Bibliotheek Hasselt Limburg (BHL) en de Universiteit Hasselt zijn alle studenten en personeelsleden van de UHasselt meteen ook lid van de BHL.

Nieuwe studenten en personeelsleden die nog geen lid waren, ontvangen hun lidkaart eerstdaags via klassieke post in de bus. Nieuwe buitenlandse studenten - die niet in België, Nederland of Duitsland gedomicilieerd zijn - kunnen hun lidkaart ophalen aan de balie in Campusbibliotheek Diepenbeek. Het lidmaatschap van alle andere studenten en personeelsleden werd gewoon verlengd tot en met 31 oktober 2020.

De Bibliotheek Hasselt Limburg bevindt zich in het centrum van Hasselt (Martelarenlaan 17) en is de grootste openbare bibliotheek van Limburg. Meer uitleg over het aanbod van de BHL is terug te vinden op hun website

Opgelet: BHL stapte uit Bibliotheeknet Limburg; met de BHL-lidkaart zal u bijgevolg niet langer gratis terecht kunnen in één van de andere Limburgse openbare bibliotheken; daar zal u vanaf nu zelf lidgeld moeten betalen.