Strada e-books nu ook ontsloten via catalogus

Bijna alle boeken van uitgeverij Larcier die de Rechtsbibliotheek Limburg de voorbije jaren heeft aangekocht, zijn elektronisch beschikbaar via Strada lex. Klik hiervoor in de hoofdnavigatie van Strada lex op de knop 'Boekenplank' en vink nadien de optie 'Mijn abonnementen' aan.

Om de ontsluiting van deze 800 Strada e-books te optimaliseren, namen we nu ook in de bibliotheekcatalogus een link op naar de elektronische versie van deze boeken. M.a.w.: als je in de catalogus een boek opzoekt, kan je meteen zien of het ook digitaal beschikbaar is en kan je desgewenst onmiddellijk doorklikken naar de online versie. Enige voorwaarde is wel dat je on campus bent; Strada lex is namelijk niet off campus toegankelijk.