Meer dan 850 e-books raadpleegbaar via Jurisquare

UHasselt heeft sinds kort online toegang tot alle juridische boeken die de voorbije jaren werden aangekocht bij de uitgeverijen Die Keure (322), Intersentia (299) en Anthemis (235). In totaal gaat het om meer dan 850 e-books die in Jurisquare full-text raadpleegbaar zijn.

Klik binnen Jurisquare op "Bibliotheek" - "Mijn bibliotheek" - Publicatievorm "Boek", om een overzicht te krijgen van alle beschikbare boeken. Opgelet: al deze boeken zijn toegankelijk, maar er is wel geen print of download mogelijk.

Ter informatie: de boeken die de voorbije jaren werden aangekocht bij de uitgeverijen Larcier (516) en Bruylant (346) zijn online toegankelijk via Strada lex. In tegenstelling tot bij Jurisquare is het in Strada lex wel mogelijk om hoofdstukken te printen en/of te downloaden.