Maatregelen CORONA-virus in Campusbibliotheek Diepenbeek

Campusbibliotheek Diepenbeek blijft tot nader order open, MAAR het CORONA-virus dwingt ons wél tot enkele (tijdelijke) maatregelen:

• Om een gepaste sociale afstand tussen alle bezoekers te kunnen garanderen, hebben we het aantal beschikbare studieplekken grondig teruggeschroefd. Concreet hebben we 150 stoelen weggehaald en zijn er in elke bibliotheekzone telkens max. 50 plaatsen beschikbaar.
  • Om te vermijden dat elke bezoeker de deurklink fysiek moet aanraken, zal één van de toegangsdeuren permanent open blijven staan. Om de geluidsoverlast vanuit de agora enigszins in te perken, zal de tweede toegangsdeur afgesloten worden.

Deze maatregelen gaan met onmiddellijke ingang in en gelden normaliter tot 19 april. Elke wijziging in deze timing en in de aanpassing van de maatregelen, wordt ASAP gecommuniceerd.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking!