Infosessie internationale en buitenlandse juridische databanken

U bent hier

Deze infosessie zal gegeven worden door Angélique Bessems, informatiespecialist van de rechtsbibliotheek van de Universiteit Maastricht en zal plaatsvinden op woensdag 29 november tussen 11u en 13u in Auditorium Verhaegen (Campus Hasselt). Angélique wil er graag een interactieve sessie van maken en vraagt de deelnemers om hun laptop mee te brengen naar de sessie zodat zij meteen kunnen oefenen. Om een beeld te krijgen van het aantal deelnemers, vragen we hen om op voorhand in te schrijven door uiterlijk op vrijdag 24 november een mailtje te sturen naar Stefanie Reichpietsch (stefanie.reichpietsch@uhasselt.be).

Bijkomend zullen er (bij voldoende interesse) ook inloopsessies georganiseerd worden voor de geïnteresseerde studenten. Tijdens zo’n inloopsessie zal Angélique individuele hulp bieden aan studenten die concrete moeilijkheden ondervinden bij het zoeken in de verschillende databanken. Een dergelijke inloopsessie duurt een 10-15 minuten per deelnemer. Deze inloopsessies vinden plaats op maandag 4 december tussen 11u en 13u. De studenten zullen zich hiervoor binnenkort kunnen inschrijven via Blackboard. 

Uiteraard is iedereen meer dan welkom op deze sessies: zowel bachelor-studenten, master-studenten, doctorandi als ZAP-leden.