Campusbibliotheek Diepenbeek en Rechtsbibliotheek Limburg sluiten

De nieuwe, verstrengde maatregelen die de regering uitvaardigde in de strijd tegen het CORONA-virus, laten ons geen andere keuze dan beide bibliotheken voor alle publiek te sluiten, en dit al zeker tot en met 4 april. Zowel de Campusbibliotheek als de Rechtsbibliotheek sluiten vandaag, woensdag 18 maart, om 12u stipt. Alle lopende uitleningen worden sowieso verlengd en eventuele rappels worden tijdelijk stopgezet.

Onze elektronische collectie is gelukkig 24/24 beschikbaar. Via de links die aangeboden worden op de bibliotheekwebsite, heb je ook van thuis uit toegang tot nagenoeg alle e-bronnen.

Binnen de Rechtsbibliotheek Limburg wordt er daarnaast, voor juridische publicaties, nog een bijkomende dienstverlening aangeboden door in te zetten op 'scan on demand'. UHasselt personeel en studenten kunnen via info-rbl@uhasselt.be, gratis, een scan van een tijdschriftartikel of een hoofdstuk uit een boek aanvragen (max. 30 pagina's). Gelieve hier echter weloverwogen mee om te gaan. We doen ons best om deze aanvragen binnen de twee werkdagen te bezorgen.