Aangepaste dienstverlening via Grab & Go service

Aangezien de CORONA-maatregelen hoogstwaarschijnlijk zullen worden verlengd en de bibliotheek UHasselt gesloten blijft, willen wij jullie in deze moeilijke tijden toch ten dienste zijn. Daarom starten we vanaf maandag 20 april met een Grab & Go Service.

Wat houdt dit in?

Met de Grab & Go service kan je boeken reserveren die je op een veilige manier en op een afgesproken tijdstip aan de bibliotheekbalie kan afhalen. Hoe ga je te werk?

• Zoek thuis in de bibliotheekcatalogus via de UHasselt bibliotheekwebsite. Noteer de exacte en volledige titel van het boek dat je wenst uit te lenen. Kijk ook na of het boek aanwezig is (klik hiervoor op het “plaatskenmerk”, de code gelijkend op 72 BEVH 2011, en de beschikbaarheid wordt zichtbaar).
  • Als student kan je maximum 4 boeken tegelijkertijd in leen hebben; je kan echter je huidige boeken inleveren om nieuwe boeken uit te lenen. Voor personeelsleden blijven de regels voor lange leen gelden.
  • Stuur de gevraagde titel(s) per e-mail door naar philip.speelmans@uhasselt.be; vermeld voor de zekerheid ook je GSM-nummer: bij een eventuele onduidelijkheid of indien een boek toch niet aanwezig blijkt, zullen wij je telefonisch contacteren.
  • Je kan het boek/de boeken komen afhalen op dinsdag- en vrijdagnamiddag tussen 14 en 16 uur. Je aanvraag dient wel ten laatste om 24 uur maandag- of donderdagavond toe te komen. Het boek/de boeken liggen voor jou klaar in een pakket op naam aan de bibliotheekbalie. Er wordt maar één persoon tegelijkertijd in de bib binnengelaten: je kan dus indien nodig buiten de bib aanschuiven en ook daar afstand houden.

Verder verwijzen wij graag naar onze uitgebreide digitale boeken- en tijdschriftencollectie. Indien u over het gebruik hiervan vragen heeft, kan u die steeds doorsturen naar pieter.lernout@uhasselt.be of philip.speelmans@uhasselt.be. We helpen u graag verder.