Campusbibliotheek Diepenbeek

U bent hier

Bibliotheekreglement

Bibliotheekreglement Campusbibliotheek Diepenbeek (pdf)

Lid worden

Studenten, personeel en emeriti van de Universiteit zijn automatisch lid. Hun studenten- en personeelskaart doet dienst als bibliotheekkaart.

Leden van de associatie kunnen lid worden op vertoon van hun studenten-/personeelskaart.

Externen kunnen lid worden voor € 20,00/jaar of € 3,00/dag. Daarvoor krijgen ze toegang tot de twee locaties (Campusbibliotheek Diepenbeek en Rechtsbibliotheek Limburg). Opgelet: omdat de vraag vaak groter is dan het aanbod, worden de werk- en studieplekken in de Campusbibliotheek wel voorbehouden voor de studenten van de Universiteit Hasselt (en leden van de associatie).

Stilte

De bibliotheek wordt zowel gebruikt als studieruimte als voor opzoekwerk. Daarom verwachten wij van onze bezoekers dat zij de stilte respecteren.
Indien er aan een groepswerk gewerkt moet worden, kunnen zij terecht in één van de daarvoor voorziene lokalen. Campusbibliotheek Diepenbeek telt 10 groepswerklokalen: 6 open groepswerklokalen (die vrij toegankelijk zijn) en 4 gesloten groepswerklokalen. De open groepwerklokalen tellen 6 stoelen; de gesloten groepswerklokalen 8. In die ruimtes is het toegelaten om rustig te praten. 

Eten en drinken

Eten en drinken zijn verboden in de bibliotheek. Enkel flesjes water zijn toegelaten. 

Rugzakken

Alle rugzakken en handtassen moeten opgeborgen worden in de daarvoor voorziene lockers.