Grammarly premium versie beschikbaar voor UHasselt-gebruikers

U bent hier

De Universiteitsbibliotheek biedt UHasselt-studenten, docenten en personeel gratis toegang tot de premium versie van Grammarly.

Grammarly is een schrijf- en grammatica-checker die veel meer doet dan alleen spel- en grammaticafouten markeren. Het programma biedt contextueel advies aan evenals suggesties voor het verbeteren van de zinsstructuur, woordkeuze en stijl, en dit voor allerlei soorten documenten. Het kan zelfs plagiaat helpen voorkomen door te controleren op niet-originele tekst in een databank van 16 miljard webpagina's. Grammarly helpt je actief tijdens jouw schrijfproces, via browserextensies, een webgebaseerde editor, een Microsoft Office-invoegtoepassing, een desktopinterface, etc.

Wie kan zich aanmelden?
Alle UHasselt-studenten, docenten en medewerkers met een UHasselt-e-mailadres kunnen zich aanmelden voor de premium versie.

Hoe inschrijven?
Stuur een e-mail naar an.baeten@uhasselt.be met je UHasselt-e-mailadres en vraag om een Grammarly premium account. Nadien zal je een automatisch gegenereerde uitnodigingsmail ontvangen om een Grammarly premium account aan te maken.

Hoe te gebruiken?
Je vindt tal van Grammarly tips en tutorials op volgende webpagina: https://support.grammarly.com/hc/en-us/categories/115000018631-Tips-Tutorials.