e-Bronnen

U bent hier

Selecteer per faculteit

Verfijn selectie

Portal Landesgerichte

Op deze webpagina van de website van het Justizportal des Bundes und der Länder vindt u de full text van rechterlijke uitspraken van de federale rechtbanken en sommige deelstaatadministraties van justitie. Sommige zijn betalend.

Niet opgenomen in UHasselt Discovery Service
Toegang: 
Onbeperkt

ProQuest

ProQuest is een geïntegreerd zoeksysteem dat het mogelijk maakt om de volgende databanken al dan niet tegelijk te doorzoeken: Ebook Central‎, EconLit, ERIC, ProQuest Central, PTSDpubs‎ en Sociological Abstracts.

Opgenomen in UHasselt Discovery Service
Toegang: 
On campus
EZproxy

ProQuest Central

ProQuest Central biedt toegang tot 30 van de meest gebruikte databanken van ProQuest, met inbegrip van maar liefst duizenden tijdschrifttitels en miljoenen full-text artikels. Hiermee is ze de grootste multidisciplinaire full-text databank op de markt.
O.a. volgende onderwerpen worden gecoverd: business and economics, health and medical, science, technology, law, etc.

Opgenomen in UHasselt Discovery Service
Toegang: 
On campus
EZproxy

PTSDpubs

PTSDpubs, voorheen gekend als PILOTS, is een bibliografische databank die ernaar streeft om de gepubliceerde internationale literatuur over traumatische stress te coveren. Het doel is de referenties op te nemen naar alle literatuur over de posttraumatische stressstoornis en andere mentale gevolgen van traumatische gebeurtenissen, en om hierin zowel actuele als retrospectieve dekking te bieden.

Opgenomen in UHasselt Discovery Service
Toegang: 
On campus
EZproxy

PubMed

PubMed is een gratis toegankelijke zoekrobot die de MEDLINE-databank met referenties naar medisch wetenschappelijke artikelen evenals de database met boeken van de National Center for Biotechnology Information doorzoekt. Vrijwel alle medisch belangrijke publicaties van de laatste tientallen jaren zijn daarin te vinden, over het algemeen met minimaal een samenvatting van het artikel, soms met een link naar het complete artikel.

Opgenomen in UHasselt Discovery Service
Toegang: 
Onbeperkt