e-Bronnen

U bent hier

Selecteer per faculteit

Verfijn selectie

N-Lex

N-Lex biedt toegang tot de databanken van de nationale wetgeving van alle EU-landen. Kies een van de landen om wet- en regelgeving te zoeken of om meer te weten te komen over het rechtsstelsel. Kies Gecombineerd zoeken in meerdere databases als u in meerdere landen tegelijk wilt zoeken.

Niet opgenomen in UHasselt Discovery Service
Toegang: 
Onbeperkt

Nature.com Complete

Nature.com Complete biedt full-text toegang tot meer dan 100 titels van de Nature Publishing Group en partner organisaties, met archieven die teruggaan tot 1869. Enkele van de belangrijkste titels zijn Nature, Nature Protocols, Nature Communications, Nature Methods en Scientific American.

Opgenomen in UHasselt Discovery Service
Toegang: 
On campus
VPN
EZproxy

Networked Computer Science Technical Reference Library

De Networked Computer Science Technical Reference Library (NCSTRL) bevat on-line technische rapporten over informatica van 150 institutionele archieven. Het maakt deel uit van de Collection of Computer Science Bibliographies, een gratis toegankelijke verzameling van bibliografieën over wetenschappelijke literatuur in de informatica en de (computer-)wiskunde.

Opgenomen in UHasselt Discovery Service
Toegang: 
Onbeperkt

Networked Digital Library of Theses and Dissertations

De Networked Digital Library of Theses and Dissertations (NDLTD) is een internationale organisatie die het gebruik, de creatie, de verspreiding en de bewaring van elektronische thesissen en verhandelingen promoot en het elektronisch en in open access publiceren stimuleert.

Opgenomen in UHasselt Discovery Service
Toegang: 
Onbeperkt

Now Publishers ComputerScience Package

Now Publishers' belangrijkste uithangbord is de "Foundations and Trends"-reeks, een reeks die zich richt op kwalitatieve reviews, surveys en tutorials van belangrijke onderzoeksthema's geschreven door vooraanstaande auteurs in hun vakgebied.
Dit pakket bevat de volgende tijdschriften: Foundations and Trends in Computer Graphics and Vision, Foundations and Trends in Databases, Foundations and Trends in Human-Computer Interaction, Foundations and Trends in Information Retrieval, Foundations and Trends in Machine Learning, Foundations and Trends in Programming Languages, Foundations and Trends in Theoretical Computer Science, Foundations and Trends in Web Science.

Opgenomen in UHasselt Discovery Service
Toegang: 
On campus
VPN
EZproxy