e-Bronnen

U bent hier

Selecteer per faculteit

Verfijn selectie

Medscape

Medscape bevat medische informatie en leermiddelen. Na gratis registratie biedt Medscape u een gepersonaliseerde website afgestemd op uw registratieprofiel.

Niet opgenomen in UHasselt Discovery Service
Toegang: 
Persoonlijke login

Merriam-Webster

De Merriam-Webster Online Dictionary is gebaseerd op de elfde editie van de gedrukte versie van Merriam-Webster's Collegiate® Dictionary. 

Niet opgenomen in UHasselt Discovery Service
Toegang: 
Onbeperkt

Muscle Premium

Muscle Premium bevat 3D-modellen van het spier- en skeletstelsel waarmee gebruikers structuren kunnen isoleren en verwijderen. Voor elke spier wordt de bijhorende beweging getoond en het bevat ook 3D-modellen van de veel voorkomende pathologieën waarmee fysiotherapeuten doorgaans werken. Muscle Premium bevat daarnaast korte videos gemaakt door bekende fysiotherapeuten waarin ze de biomechanica van het lichaam uitleggen evenals hoe pathologieën in het menselijk lichaam voorkomen.

Voor meer info: check de video van 2 minuten die u door de gebruikersinterface leidt en de video van 1 minuut die uitlegt hoe u de tools in de app optimaal kan gebruiken.

Niet opgenomen in UHasselt Discovery Service
Toegang: 
On campus
VPN
EZproxy

Als u deze module voor het eerst gebruikt, kan het laden een paar minuten duren vanwege de robuuste grafische inhoud!
Er is ook een interessante app. U kunt de app het beste downloaden en activeren wanneer u on campus bent. Check https://bib-proxy.uhasselt.be/login?url=https://ovid.visiblebody.com/mobile/ voor meer informatie.