Dienstregeling Campusbibliotheek Diepenbeek

Hoe zit het met de openingsuren van de Campusbibliotheek tijdens het zomerreces en tijdens de geplande renovatiewerken? Hieronder vind je meer info:

Tot en met vrijdag 30 juni 2017 geldt de gewone dienstregeling. Op zaterdag 1 juli is de Campusbibliotheek gesloten.

Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juli is de Campusbibliotheek open van 8u30 tot 16u. Opgelet: vanaf maandag 3 juli start de verhuisoperatie: niet alleen de volledige boekencollectie maar ook alle meubilair wordt in de loop van de maand juli uit de bibliotheek gehaald, hetgeen uiteraard voor de nodige overlast zal zorgen.

Van zaterdag 8 juli 2017 tot en met woensdag 31 januari 2018 is de Campusbibliotheek omwille van verbouwingswerken gesloten!

Wat met studieplekken?
Studenten met een tweede zittijd kunnen tijdens de maand augustus terecht in de studie- en restaurantruimte in gebouw E (faculteit Architectuur en Kunst), dat elke weekdag tot 20u toegankelijk zal zijn. De agora en de restaurantruimte in gebouw D zijn tijdens de week open tot 22u. Opgelet: op zaterdag is gebouw E gesloten; gebouw D is dan slechts open tot 15u.
Vanaf 1 oktober 2017 komt er een goed uitgeruste studietent van 200 m² vlak naast de agora.

Wat met het inleveren en uitlenen van boeken?
Tijdens de verbouwingswerken kunnen studenten en onderzoekers nog steeds boeken uitlenen. Alleen gaan we tijdelijk van een openkastopstelling naar een magazijnopstelling. Dat betekent dat je boeken eerst moet aanvragen, waarna wij ze voor jou uit het magazijn gaan halen. Vanaf maandag 17 juli komt de bibliotheekbalie aan de overkant van de agora te liggen (cf. naast de studentenbalie). Vanaf maandag 3 augustus kunnen (tussen 8u30 en 16u) boeken aangevraagd worden: boeken die voor 10u30 aangevraagd worden, zijn vanaf 11u beschikbaar; boeken die voor 14u aangevraagd worden, liggen vanaf 14u30 klaar.